< Ilmainen hedelmäpeli - Pelaa netti-hedelmäpeliä

Hedelmäpeli

Uudistimme hedelmäpelimme jälleen! Voit nyt pelata upeaa Devils Delight -peliä, joka on viimeisen päälle hieno hedelmäpeli.

Pelin valitsi www.hedelmäpelit.net:n hedelmäpeliasiantuntijat, jotka perustelevat valintaansa näin: "Devil's Delight on upean näköinen ja poikkeuksellisen hurtilla huumorintajulla varustettu hedelmäpeli. Jos saat kolmelle keskimmäiselle rullalle bonussymbolit, pääset bonuspeliin. Bonuspelissä voitat kolikoita tavalla, joka on niin uskomaton että se sinun täytyy nähdä itse!"

Hedelmäpeli - ohjeet

Devils Delight on täysin ilmainen hedelmäpeli, jota on helppo pelata. Koska pelissä ei käytetä oikeaa rahaa, helpointa on pelata painamalla aina "maksimi" -painiketta, joka pelaa kaikki panoslinjat isoimmalla panoksella.

Tarkemmat ohjeet:
Panostaso -napilla voit valita monako kolikkoa (1-4) pelaat per voittolinja.

Panoslinjat -napilla voit valita montako voittolinjaa pelaat.

Kolikon arvo -napilla valitaan kolikon arvo.

Pyöreä nappula käynnistää pelin. Jos haluat nopeuttaa arvontaa, näpäytä pyöreää painiketta uudestaan.

Hedelmäpeli tarjoaa suurimman tavallisen voiton, 4000 kolikkoa, viidellä pirulla (pelikortteja pitelevä pirutar). Jokeri (sikaria tuprutteleva piru) korvaa minkä tahansa merkin, paitsi bonusmerkin. Bonuspelistä voi voittaa vielä suurempia erikoisvoittoja kuin normaalista pelistä.

Scatter-merkeillä (pentagrammi) voitat ilmaisia pyöräytyksiä. Ilmaisten pyöräytysten aikaan voitot maksetaan moninkertaisina, parhaimmillaan voit voittaa jopa viisi kertaa normaalin kokoisia voittoja freespins-tilassa.

Kaikki voitot ja ohjeet löydät napsauttamalla hedelmäpelin vasemman alakulman Paytable-tekstiä. Täältä löydät täydelliset voittolistat ja muun tarpeellisen. Ohjeet ovat kokonaan suomeksi.

Lisää hedelmäpelejä

Devils Delight ei ole läheskään netin ainoa hedelmäpeli. Lisää pelejä löydät alussa mainitulta www.Hedelmäpelit.net sivulta tai mm. Ray:n Pelaamosta.