Texas Hold Em

Texas Hold Emissa pelaat pokeria siten, että saat alussa kaksi korttia ja jaon lopussa muodostat pokerikäden yhteisistä pöytäkorteista ja omista käsikorteistasi. Paras käsi korjaa potin.

Tämä peli on harjoittelua jakajaa vastaan. Oikeassa Texas Hold Em -nettipokerissa pelataan muita vastustajia vastaan. Jos haluat pelata tällaista peliä, kokeile Governor of Poker nettipokeria. Tarjolla on myös perinteinen pokeri.

Peliohjeet

Texas Hold Em pelin alussa laitat rahaa peliin niin paljon kuin haluat, minkä jälkeen saat kortit.

Kun saat kortit, sinun täytyy joko korottaa tai luovuttaa. Jos luovutat, jako päättyy ja häviät alkupanoksesi. Jos korotat, peli jatkuu ja pöytään jaetaan kolme korttia, eli floppi.

Kun floppi on jaettu, voit korottaa tai passata. Valitsit kummin tahansa, pöytään jaetaan seuraavaksi neljäs kortti eli Turn ja sen jälkeen viides kortti eli River.

Texas Hold Emissa jaon voittaa pelaaja, jolla on paras viiden kortin pokerikäsi. Käteen saa yhdistellä vapaasti pöytä- ja käsikortteja.

Käytä kädestäsi 0-2 korttia ja pöydästä 3-5 korttia siten, että saat parhaan mahdollisen viiden kortin yhdistelmän.

Mahdolliset kädet parhaasta huonoimpaan ovat:
Värisuora
Neljä samaa
Täyskäsi
Väri
Suora
Kolme samaa
Kaksi paria
Pari
Korkein kortti

Lisätietoa Texas Hold emista

Texas Hold Em on paljon monipuolisempi ja monimutkaisempi peli kuin tämä helppo kokeiluversio. Oikeasta Hold Emista voi lukea www.texasholdempokeri.net:stä tai Wikipediasta.